Vertelcel

Hey superkid!
Wat leuk dat je onze site bezoekt!

Ik ben Vertelcel, de mascotte van stichting Projects for SuperKids. Een mascotte is een gelukspop. Ik breng de stichting en de superkids graag heel veel geluk!
Ik breng jullie ook graag heel veel leuks. Op onze website kun je onze boeken en speelgoed kopen en zal ik jullie af en toe een verhaaltje vertellen of een prijsvraag, kleurplaat of filmpje plaatsen.

Vertelcel is bedacht door Carolyne Jessurun. Carolyne heeft twee zoons die een bloedziekte hadden en daarvoor vaak naar het ziekenhuis moesten. Toen haar oudste zoon Jordi erg ziek werd, schreef en tekende Carolyne verhaaltjes over Vertelcel voor hem.

Met deze verhaaltjes legde ze hem en zijn broers uit wat er allemaal ging gebeuren. Vertelcel heeft toen Jordi beter was ook als verteller gewerkt bij andere kindjes. Ook bij kindjes die niet ziek, maar wel een beetje eenzaam waren. Op dit moment werkt hij als mascotte en verteller bij Stichting Projects for SuperKids. Wie weet wat Vertelcel allemaal nog meer zal doen! 

Vertelcel wil graag alle superkids verhalen vertellen. Als je een idee hebt voor een verhaal dat Vertelcel zou moeten vertellen, mag je ons een berichtje sturen.

Wist je dat jij mij ook echt kan knuffelen ?

Heb je nog vragen?
Neem dan contact met ons op.

Of stuur ons een privébericht op facebook via onderstaande knop

Op deze website maken wij gebruik van cookies zoals beschreven in onze privacyverklaring.