Kerstactie 2020

Creatief bezig zijn in het ziekenhuis met kerst

In het ziekenhuis liggen is niet fijn. Met de feestdagen in het ziekenhuis liggen, is nog minder fijn. Stichting Projects for Superkids besloot daarom rond de kerstdagen van 2020 een paar honderd cadeautasjes voor kinderen die op dat moment in het ziekenhuis lagen, samen te stellen en die uit te delen aan verschillende ziekenhuizen. Dit werd het begin van onze jaarlijkse kersttraditie.

Het thema van deze tasjes was ‘creatief bezig zijn in het ziekenhuis’. De stichting gaf speciaal hiervoor ‘Kerstfeest in het ziekenhuis met Vertelcel’ uit. Dit is een kerst-doeboek, dat gemaakt is door Carolyne Jessurun. Onze mascotte Vertelcel speelde hierin de hoofdrol. Wij lieten voor deze gelegenheid ook sleutelhangers van Vertelcel maken, zodat de kinderen een beter beeld hadden van de ‘hoofdpersoon’ van het boek.

‘Kerstfeest in het ziekenhuis met Vertelcel’ bevat kleurplaten en invulbladen, zodat de kinderen zich kunnen uiten over hun tijd in het ziekenhuis en er op een leuke, creatieve manier mee bezig kunnen zijn. In de cadeautasjes zaten daarom ook kleurpotloden, een pen, een gum, een slijper, stickers en daarnaast nog andere leuke kerstcadeautjes zoals een gelukspoppetje, een led kaarsje, een kerstpuzzel en nog meer.

De kerst cadeautasjes zijn uitgedeeld op de kinderafdelingen van:

Met uw donatie kunnen wij nog veel meer en veel vaker acties op touw zetten.

Fotogallerij

Met uw donatie maken wij een verschil.

Wij zijn een non-profit organisatie. Alles wat wij ontvangen aan donaties, sponsoring en (boek-)verkoop, wordt besteed aan nieuwe projecten.

“If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.”

Wil je een knuffel/ boek kopen of heb je andere vragen?
Neem dan contact met ons op.

Of stuur ons een privébericht op facebook via onderstaande knop

Wil je op de hoogte blijven van al onze toekomstige projecten? Volg ons dan op onze facebookpagina!

Op deze website maken wij gebruik van cookies zoals beschreven in onze privacyverklaring.