Met uw donatie maken wij een verschil

Wij zijn een non-profit organisatie. Alles wat wij ontvangen aan donaties, sponsoring en (boek-)verkoop, wordt besteed aan nieuwe projecten.

“If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.”

De Stichting Projects for SuperKids is opgericht op 28 december 2018. De stichting stelt zich ten doel kinderen met ernstige en/of zeldzame aandoeningen en kinderen die vaak in het ziekenhuis liggen, te ondersteunen en bij te dragen aan het vormen van een positief zelfbeeld. 
Ons streven is om de kinderen iets herkenbaars te bieden over hun ziekte en ook hun sociale omgeving bewust te maken van de ziekte. Dit doen wij door het schrijven van boeken met leuke en inspirerende verhalen en het samenstellen van educatief en vermakelijk materiaal over de ziekte/ aandoening en de gevolgen daarvan. Dit materiaal moet dienen als hulpmiddel om de ziekte/aandoening bespreekbaar te maken en als resultaat daarvan, het leven van de kinderen draaglijker te maken.

Wij zijn een non-profit organisatie. Alles wat wij ontvangen aan donaties, sponsoring en (boek-)verkoop, wordt besteed aan nieuwe projecten. Met uw donatie helpt u ons dit doel te bereiken.

Wilt u vaste donateur worden?
Neem dan contact met ons op.

Of stuur ons een privébericht op facebook via onderstaande knop

Op deze website maken wij gebruik van cookies zoals beschreven in onze privacyverklaring.