Op 28 december 2023 vierde Stichting Projects for SuperKids haar eerste lustrum. Met trots kijken we terug op de afgelopen 5 jaar.

We hebben ondanks de beperkte middelen, verschillende projecten kunnen opzetten. We schreven niet alleen boeken, maar ontwikkelden ook ander materiaal zoals knuffels, kleurplaten, stickers en sleutelhangers. We hebben diverse kerst- en paasprojecten georganiseerd waarbij wij cadeautasjes hebben geschonken aan verschillende kinderziekenhuizen voor kinderen die tijdens de feestdagen opgenomen waren. Deze tasjes konden wij vullen door de donaties die wij specifiek voor dit doel hebben ontvangen. Dat zijn in de meeste gevallen financiële donaties, maar ook cadeaus om in de tasjes te doen, of de tasjes zelf.

We hebben de afgelopen 5 jaar bestellingen ontvangen voor kraammanden, voor relatiegeschenken en voor cadeautjes op patiëntendagen. Onze mascotte Vertelcel heeft inmiddels ook een bijbaan als redacteur van de nieuwsbrief van een patiëntenorganisatie en interviewt daarvoor o.a. verschillende (medische) specialisten.

Momenteel zijn we begonnen aan verschillende nieuwe projecten.
Je kunt hiervan op de hoogte blijven door onze social media en website regelmatig te checken.

Op deze website maken wij gebruik van cookies zoals beschreven in onze privacyverklaring.